top of page

Mindness hjælper med at få oftere "Ja" fra omverdenen.

Derefter følger vi kursisternes udvikling, så det rent faktisk sker.

Vi har været langt omkring, for at nå dertil hvor vi er i dag

Ud fra en undervisnings-base på over 700 forskellige internt udviklede sider sammensættes det undervisningsprogram som passer præcist til den udfordring der skal arbejdes med. Med undervisning af en lang række virksomheder med mange forskellige profiler, har vi et stort erfaringsgrundlag for at gøre undervisningen ekstremt skræddersyet. Og dermed oftere langt mere effektivt.

Vi følger de underviste, og måler løbende på udviklingen​​​​

Efter endt undervisning, har vi udviklet vores eget værktøj der følger og støtter alle i den efterfølgende periode. Systemet giver virksomheden et klart overblik over udviklingen og sætter løbende fokus på ændret adfærd og områder med mulighed for forbedring. 

Hos Mindness sørger vi for at afslutte alle forløb med en god fornemmelse og en grundig dokumentation.

 

Mindness blev stiftet i 2005 - i dag drives virksomheden af Lars Rasmussen som har været med fra starten.
​I Mindness vil vi egentlig helst ikke tale om produkter men om helt individuelle løsninger, som skræddersyes til den enkelte kunde eller bruger. Men vi erkender, at dem som ikke kender os, har brug for nogle genkendelige overskrifter på, hvad det er vi kan. Derfor siger vi helt overordnet, at vores specialer er udvikling af mennesker indenfor ledelse, salg og service. Vi arbejder med at optimere dialog mellem dig og din omverden så du får oftere ja. Dette gøres i en tilpasset kombination af undervisning, coaching og træning. 

 

bottom of page