FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Få svar på finde spørgsmål, eller kontakt os for dine udfordringer med salg, ledelse, talentudvikling eller omfanget af vores forløb. Se herunder vores oftest stillede spørgsmål.

Hos Mindness skræddersyer vi hvert enkelt forløb, uddannelse og kursus, så det passer til præcis jeres udfordringer og team. Det gælder både vores talentudvikling, ledercoaching såvel som salgstræning. Vi tilbyder mulighed for én til én sparring såvel som sambesøg, hvor vi tager udgangspunkt i jeres praksis.

Hos Mindness kan du både få hjælp til alt fra lederudvikling, salgstræning, ledercoaching og til talentudvikling for den enkelte medarbejder. Vi har både kursus og forløb for grupper og teams såvel som forløb med den enkelte.

Længderne på vores kurser varierer meget alt efter det enkelte behov, da vi skræddersyer alle kursus og forløb til dig eller jeres organisation. Nogle forløb kan vare få timer og andre forløb flere måneder eller år.

Vi tror på, at den enkelte medarbejder gør en forskel, og derfor er det vigtigt hele tiden at udvikle på dine medarbejderes kompetencer og profil. Vi har skræddersyede talentudviklingsforløb, som tager udgangspunkt i præcis der, hvor I står.

Ledercoaching tager udgangspunkt i den intensive dialog med dig, der har brug for sparring på, hvordan du bliver bedre til at være det gode forbillede for dine medarbejdere og inspirere.